Law firm accelerator in een notendop

Stakeholder management dashboard

Definieer op een eenvoudige manier de relaties tussen uw dossiers, cliënten, tegenpartijen en andere connecties. Op een overzichtelijke manier worden deze relaties inzichtelijk gemaakt.

Dossierbeheer bubble_chart

Het dossier is de cockpit binnen onze oplossing waar alle informatie gecentraliseerd wordt. Vanuit deze cockpit heeft u niet alleen inzicht op de stakeholders, maar ook op de fee earners, de gepresteerde uren, de gerelateerde documenten, de communicatie en alle financiële data.

Vereenvoudig uw facturatieproces credit_card

Met de juiste tool kan uw team taken als tijdregistratie, voorfacturatie en gemaakte kosten op een eenvoudige manier beheren aan de hand van de met de klant gemaakte afspraken. Zo loopt het facturatieproces gestroomlijnd zonder aan flexibiliteit te moeten inboeten.

Microsoft Dynamics als platform cloud_done

Reken op Microsoft voor een kwalitatief platform met uitgebreide expertise en beveiliging. De oplossingen en de manier van werken zijn zeer toegankelijk en volledig geïntegreerd met uw andere Microsoft producten.

De advocatuur is een zeer specifieke omgeving en het feit dat de specialisten van NORRIQ in eerste instantie luisterden naar onze noden, gaf ons vertrouwen. De oplossing moest immers compatibel gemaakt worden met onze manier van werken. Een uitdaging, maar wel eentje waar ze bij NORRIQ hun tanden hebben ingezet.

- Jan Bocken, Eubelius

De oplossing voor uw advocatenkantoor

NORRIQ als uw digitale partner

 

In de loop der jaren heeft NORRIQ veel ervaring opgebouwd in verschillende sectoren. We hebben een ecosysteem opgebouwd rond Dynamics 365, het platform van Microsoft voor de automatisering van bedrijfsprocessen. Met vier locaties in België garanderen we een persoonlijke en lokale aanpak om u te ondersteunen.

Met de Law firm accelerator vergemakkelijken we de dagelijkse taken en minimaliseren we de ruimte voor fouten dankzij automatisering en een gedigitaliseerd platform - met een duidelijke SAAS aanpak, geen zorgen meer over dure infrastructuur, beveiliging en updates.

"Niet alleen de expertise en de zekerheid van een veilige manier van werken. Maar ook het feit dat tijdens de implementatie, voor ons een ingrijpend proces, de specialisten van NORRIQ altijd beschikbaar waren. Dat gaf ons rust en de zekerheid dat ons werk niet in gevaar zou komen. De juridische wereld is een zeer specifieke omgeving en het feit dat de specialisten van NORRIQ eerst naar onze behoeften luisterden, gaf ons vertrouwen. De oplossing moest aansluiten bij onze manier van werken."
- Eubelius

image

NORRIQ's expertise in samenwerking met de kracht van Microsoft!

 

Met Microsoft Dynamics 365 als ruggengraat kunt u rekenen op kwaliteit en veiligheid. Hebt u al programma's waar u mee werkt? Microsoft Dynamics integreert naadloos met andere MS Office-producten zoals Outlook en Microsoft Teams.

Maar niet alleen Microsoft-producten integreren met Dynamics. Wij kunnen verschillende integraties faciliteren met programma's die uw organisatie reeds gebruikt. Specifieke applicaties voor bvb. tijdsregistratie of documentbeheer  kunnen volledig geïntegreerd worden in uw Dynamics strategie.

Kiezen voor Microsoft is kiezen voor de toekomst dankzij de cloudoplossing! De cloud biedt verschillende voordelen zoals regelmatige updates, werken vanop afstand en u kunt rekenen op een veilige omgeving.

image

Klaar voor de volgende stap?

Onze Law firm accelerator is een modulaire oplossing, waardoor het mogelijk is om met een aantal basiscomponenten op te starten en nadien additionele functionaliteiten toe te voegen, zoals kennisbeheer, marketing en business development.