Pak uw marketing en sales aan met kant-en-klare oplossingen

Bij NORRIQ hebben we een ruime ervaring met het standaardiseren en automatiseren van de marketing- en verkoopprocessen in kant-en-klare IT-oplossingen. Hieronder vindt u alvast een aantal mogelijkheden die u efficiënter en winstgevender laten werken.

Stroomlijn uw verkoopproces en behaal betere verkoopresultaten met CRM business

Een krachtig CRM laat u toe uw klanten- en prospectgegevens efficiënter te verwerken. Beheer uw klanten en leads eenvoudig.

Lees meer chevron_right

Krachtige marketing met de juiste tools forum

Onze geïntegreerde marketing automation-oplossing laat u toe gerichte campagnes te voeren. Geef uw sales een boost!

Lees meer chevron_right

Alles begint en eindigt met relevante en bijgewerkte gegevens info

Gegevens vormen de basis voor effectieve marketing en verkoop. Krijg gemakkelijke en geïntegreerde toegang tot bijgewerkte markt- en klantgegevens.

Lees meer chevron_right

Geef verkoop mobiele hulpmiddelen directions_car

Met de Mobile Sales Office hebben uw verkopers altijd en overal toegang tot relevante gegevens. Uw verkopers besparen tijd, zijn productiever en het opent nieuwe kansen.

Lees meer chevron_right

E-commerce: verkoop 24/7 en internationaal credit_card

Met e-commerce hebben uw klanten eenvoudig toegang tot uw producten en diensten. Integreer met uw ERP en krijg een gemakkelijk te onderhouden oplossing.

Lees meer chevron_right

Business Intelligence biedt verhelderende inzichten pie_chart

Met Business Intelligence breng je klanten en hun gedrag snel in kaart. Wie koopt, wanneer en welke klanten zijn het meest rendabel? Wie bezoekt je website en welke campagnes werken? Krijg alle antwoorden in één overzichtelijk dashboard.

Lees meer chevron_right

Zet sales en marketing effectiever in

De nieuwe digitale realiteit vereist dat marketing en sales nog beter op elkaar afgestemd worden. Waardevolle klantgegevens en inzichten dragen bij aan het verkoopproces. Bovendien kan automatisering de klantenloyaliteit en winst verhogen. Relationele verkoop is aan een stevige opmars bezig in inzicht in de processen en werkwijze van klanten is noodzakelijk. Het automatiseren en digitaliseren van processen zodat marketing, verkoop én de klant profiteren is perfect mogelijk. Wij tonen u graag de weg!

Boek een vrijblijvende inspiratiemeeting over uw mogelijkheden