Business Intelligence - slimmer, sneller en eenvoudiger

Een sterk partnership language

Als toonaangevend consultancybedrijf in Business Intelligence hebben we al heel wat oplossingen uitgewerkt voor succesvolle bedrijven. Onze lijst met projecten is lang en onze klanten vindt u in een waaier aan sectoren.

Inzicht in zowel business als IT bubble_chart

Bij NORRIQ zijn we thuis in zowel IT als uw business. We begrijpen uw industrie en weten dan ook wel Business Intelligence-oplossingen het meest efficiënt zijn.

U begint dicht bij uw doel place

Bij NORRIQ hebben we een aantal kant-en-klare oplossingen ontwikkeld voor uw branche. Stuk voor stuk zijn het oplossingen die hun waarde al hebben bewezen. Zo vertrekt u meteen in 5de versnelling.

We zijn trots op onze referenties

- hier zijn er enkel van hen

  • B-Close
  • Pernod Ricard
  • Brouwerij De Brabandere
  • Resiplast
  • Belchim Crop Protection
  • Extremis
  • Trias
  • Kvik
  • Bebat
  • Nikon

Wij geloven in de juiste manier

Bent u klaar om uw buikgevoel en gissingen aan de kant te schuiven en te kiezen voor effectieve Business Intelligence-oplossingen gebaseerd op feiten?

Onze oplossingen mogen dan wel data uit heel uw bedrijf halen, dit hoeft niet te betekenen dat ze duur en ingewikkeld zijn. Wij beschikken over heel wat gestandaardiseerde oplossingen en hulpmiddelen. Heel wat bedrijven hebben immers dezelfde zakelijke behoeften.

Bij NORRIQ kiezen we voor de juiste manier. Een mix van specialistische ervaring in Business Intelligence, diepgaand zakelijk inzicht en een brede IT-kennis. Dit maakt van ons een betrouwbare en performante partner.

image

NORRIQ heeft in een recordtijd ons bedrijf begrepen en ons geholpen om het meeste uit onze gegevens te halen. Naast een duidelijk overzicht hebben we nu ook inzicht in alle hoeken van ons bedrijf, zodat we onze inspanningen veel beter kunnen beheersen.

Steen Tromholt, Voorzitter van de raad van bestuur
Quooker
image

Benieuwd hoe overzicht eruitziet? Ervaar een interactieve demo

Krijg toegang tot een klikbare demo van een Business Intelligence cockpit op basis van Power BI. Hier kunt u in realtimeervaren hoe u uw bedrijf kunt managen door inzicht.

Ja bedankt, ik wil dit graag zelf proberen!

image

We zijn overgestapt van maandelijkse Excel-rapporten naar het dagelijks werken met onze gegevens. Dat inzicht is erg waardevol en we nemen nu veel sneller en preciezer beslissingen

Carsten Jacobsen, CFO
Jacobsens Bakery Ltd
image

Business Intelligence, Dynamics NAV & NORRIQ

Een verbluffend goede match!

De bedrijven die Microsoft Dynamics NAV of Dynamics 365 Business Central gebruiken in combinatie met de NORRIQ BI Accelerator, hebben een enorme voorsprong in de vorm van een kant-en-klaar datamodel dat kan fungeren als een volledig ontwikkelde basis voor uw oplossing op maat. Daarmee is ongeveer 80% van het werk gedaan voordat u begint, bespaart u een heleboel ontwikkelingstijd.

NORRIQ is een van de grootste consultancybedrijven op het vlak van NAV. De combinatie met onze diepgaande kennis van Business Intelligence maakt ons uniek Wij brengen uw ruwe data, onze BI-accelerators en ervaring samen om zo tot de optimale cocktail te komen. Business Intelligence hoeft niet complexer te zijn dan dat.

image

We zijn overgestapt van maandelijkse Excel-rapporten naar het dagelijks werken met onze gegevens. Dat inzicht is erg waardevol en we nemen nu veel sneller en preciezer beslissingen.

Jesper Häckert Møller, CFO
MUUTO
image

Boek een vrijblijvende inspirerende meeting over Business Intelligence