Wat is Microsoft Dynamics 365?

Microsoft Dynamics 365 is waarschijnlijk het meest performante bedrijfsplatform op de markt. Het overkoepelt heel wat andere Microsoft-oplossingen en zo haalt u het beste van ERP, CRM en Business Intelligence binnen. Dit bij u op locatie of in de cloud. NORRIQ en Dynamics 365 zorgen voor een intelligente oplossing, waarbij silo’s tot het verleden behoren en het volledige potentieel benut kan worden.

4 goede redenen om voor Dynamics 365 te kiezen?

Optimaliseer uw processen dashboard

Dynamics 365 vereenvoudigt en stroomlijnt uw processen op het gebied van marketing, verkoopfinanciering, warehousing, productie, projectbeheer en services.

Verhoog uw productiviteit bubble_chart

De gebruiksvriendelijke en geïntegreerde oplossingen van Dynamic 365 zorgen voor up-to-date gegevens, waardoor u slimmer kunt werken.

Altijd nieuwste versie check

Met Dynamics 365 beschikt u altijd over de laatste versie. Gedaan met oude versies, missende functionaliteiten en het missen van updates

Verhoog loyaliteit repeat

Dynamics 365 laat u toe een persoonlijke klantenservice te leveren. Til uw service naar een hoger niveau en vergroot de klantenloyaliteit.

Ontdek hoe Dynamics 365 uw bedrijf kan helpen

Bekijk de film

Hier een overzicht van Microsoft Dynamics 365

Beheer uw hele onderneming met een geïntegreerde bedrijfsoplossing die aan al uw behoeften voldoet. De Dynamics 365-applicaties werken op een baanbrekende nieuwe manier samen en kunnen eenvoudig met apps worden uitgebreid. Dit op een gebruiksvriendelijke manier. De kernfunctionaliteiten van Dynamics 365 zijn:

Dynamics 365 Business Central - de opvolger van Dynamics NAV

Met de Dynamics 365 Business Central-toepassing, gebouwd op Microsoft Dynamics NAV, kunt u uw hele bedrijf beheren en mensen en processen intelligenter dan ooit tevoren verbinden. Dynamics 365 Business Central biedt u een overzicht waar en wanneer u maar wilt, stroomlijnt uw processen en geeft u de optimale basis voor groei.

Lees meer over Business Central

image

Dynamics 365 for Sales - de ultieme CRM-oplossing

Beheer uw sales funnel tot in de puntjes en zet leads om in contracten. Verkoop meer en sneller. Met Dynamics 365 for Sales krijgen uw verkopers toegang tot krachtige analyse-opties, een geautomatiseerd leadpoint-model, gedeelde verkoopdocumenten, een overzicht van verkoopdoelen en nog veel meer.

Lees meer over Dynamics 365 Sales

 

image

Dynamics 365 biedt marketing de beste tools

Met de Dynamics 365-applicatie Marketing kunt u uw verkoop- en marketingprocessen samenbrengen en de efficiëntie verhogen. Krijg het algemene overzicht van klanten op één plaats, wordt proactiever in uw marketingactiviteiten en personaliseer campagnes met marketing automation. Geef uw verkoop een boost!

Lees meer over Marketing Automation

image

Dynamics 365 for Customer Service - brengt uw service naar een nieuw niveau

Een kwalitatieve service is belangrijk om goede relaties te creëren, onderhouden en ontwikkelen met uw prospects en klanten. Realiseer een topservice met Dynamics 365 for Customer Service. Geef uw klantendienst alle tools in handen om een persoonlijke service en efficiënte oplossingen aan te bieden. Lever een geweldige telefonische ondersteuning en maak klanten zelfredzaam met de nodige tools. Onderscheid u van de concurrentie en overtref de verwachtingen van de klant.

Lees meer Dynamics 365 for Customer Service

image

Dynamics 365 for Field Service - maak van uw buitendienst een profit center

Geef uw buitendienst de beste hulpmiddelen om afspraken beter te plannen en de juiste servicemedewerkers naar de juiste taken te sturen. Met de Dynamics 365 Field Service-applicatie kunt u het hele proces verlichten en servicecontracten en -contracten gemakkelijker dan ooit beheren. Bovendien organiseert u makkelijk magazijnen, depots en vrachtwagens en verbetert u de communicatie met klanten. De applicatie geeft uw buitendienst ook toegang tot bedrijfsinformatie vanaf smartphones en tablets.

Lees meer over Field Service

 

image

Dynamics 365 for Project Service Automation - maakt uw projecten gestructureerd en effectief

Bestuur uw projecten productiever en winstgevender. De Dynamics 365-toepassing Project Service Automation helpt u bij het beheren van uw projecten. Het maakt het eenvoudig voor verkoop- en projectmanagers om samen te werken aan schattingen, projecten en middelen te plannen. Bovendien brengt u moeiteloos uitgaven in kaart en kan u de facturatie van een project te beheren, waar en wanneer u maar wil.

Lees meer over Project Service Automation

image

Nood aan meer? Met bijkomende Apps gaat u een stap verder

Begin met de basisfunctionaliteiten om een stap vooruit te zetten. Veranderen uw behoeften, dan kunt u eenvoudig de kernfunctionaliteiten uitbreiden met apps in de AppSource van Microsoft.

NORRIQ is de beste Dynamics 365-partner

Om maximaal de voordelen van Dynamics 365 te benutten, hebt u een ervaren partner met toegewijde specialisten in het hele Dynamics 365-spectrum nodig. U hebt ook een partner nodig die u kan helpen aan de slag te gaan en advies over licenties te geven. NORRIQ heeft de vaardigheden om u op weg te zetten, te begeleiden en u successen te laten behalen.

image

Wilt u sparren over Dynamics 365?

We zijn klaar voor een informeel gesprek