Kies voor Project Service Automation

Lever op tijd en binnen budget check

Dynamics 365 Project Service Automation stroomlijnt alle processen en helpt u op tijd, binnen budget en winstgevend voor u te leveren.

Maak optimaal gebruik van uw resources people

Krijg een overzicht van de expertise en taken van de medewerkers en plan één locatie. Dit maakt het gemakkelijk om de juiste werknemers toe te wijzen aan de juiste projecten.

Stroomlijn uw projectteams schedule

Geef uw team mobiele toegang om projecten te controleren, bekwaamheden bij te werken, plannen te beheren, tijd en uitgaven en taken te registreren via Office 365.

Bekijk de film over Dynamics 365 Project Service Automation

Bekijk Film

Altijd bijgewerkt - en altijd aan

Project Service Automation geeft u het volledige overzicht van schattingen, aanbiedingen, contracten, middelen, tijd, uitgaven en facturen.

Stroomlijn projectplanning

Werk eenvoudig samen aan schattingen voor uw verkoop- en projectmanagers met visuele hulpmiddelen voor bijvoorbeeld. het plannen van taken.

Dynamics 365 Project Service Automation werkt ook soepel en efficiënt met de planningsfuncties van Microsoft Project. Een sterke combinatie die u helpt bij het verbeteren van uw projectplanning in alle fasen.

image

Optimaliseer uw resourceplanning

De planningstool van Project Service Automation geeft uw projectmanagers een uitgebreid overzicht van de competenties en projecten van de medewerkers op één plek.

Gebruiksvriendelijke filteropties maken het gemakkelijk om de juiste competenties te vinden voor de juiste periode voor de afzonderlijke projecten.

image

Betere controle over tijd en uitgaven

Met Project Service Automation kunnen projectdeelnemers eenvoudig tijd en kosten boeken voor uw verschillende projecten. Slimme mobiele apps zorgen ervoor dat het kan gebeuren wanneer en waar dan ook.

De projectmanagers kunnen eenvoudig en snel de tijd- en kostenrecords van projectdeelnemers goedkeuren en zien hoe dit van invloed is op de projecteconomie. Het hele team heeft ook de mogelijkheid om samen te werken in een speciale samenwerkingsruimte voor hun project in Office 365.

image

Eenvoudig factureren

Geef uw projectmanagers een plaats waar ze allebei een nauwkeurige factureringsbasis kunnen creëren en facturen kunnen sturen naar klanten.

Met Project Service Automation kunnen projectmanagers zowel de kosten van elk project controleren en goedkeuren, en klantfacturen genereren, goedkeuren en distribueren. AI-projecteconomie - uitgaven, gefactureerd en niet-gefactureerd worden eenvoudig overgedragen naar uw financiële systeem.

image

Alles wat u nodig hebt om de projectprocessen efficiënter te maken

Grijp nieuwe kansen repeat

Met Project Service Automation kunt u gemakkelijk identificeren en controleren welke klanten op de markt zijn voor nieuwe projecten.

Projectvoorstellingen gemakkelijk gemaakt check

Bespaar tijd bij het voorbereiden van aanbiedingen door eenvoudige toegang tot standaardprijzen of individuele prijzen die zijn overeengekomen met de individuele klant.

Optimaliseer resourceplanning people

Krijg het volledige overzicht van relevante competenties voor een project al vanaf het moment dat u een bod uitbrengt voor een project.

Krijg een volledig contractoverzicht layers

Krijg gemakkelijk toegang tot belangrijke informatie over een bepaald project en welke contractvoorwaarden zijn van toepassing op het project.

Beheer het projectbudget shopping_cart

Ontvang projectbudgetten en budgetwijzigingen en krijg eenvoudig toegang tot rapporten met de kosten voor het budget.

Effectief competentiemanagement school

Geef projectmanagers een totaaloverzicht van taken en werknemerscompetenties en maak het gemakkelijker om het juiste projectteam samen te stellen.

Tijdregistratie vereenvoudigd pie_chart

Krijg tijdregistraties via een browser en stroomlijn de goedkeuring. Optimaliseer de communicatie tussen uw klantenservice, technici en klanten met integratie naar bijvoorbeeld. Skype voor bedrijven.

Mobiel beheer van projectkosten phone_iphone

Projectkosten verzamelen, goedkeuren en opnieuw factureren - en de app eenvoudig met medewerkers overal verwerken.

Wilt u meer weten over uw kansen met Project Service Automation?

We zijn altijd klaar voor een informeel gesprek