Transformeer uw magazijn en logistiek met kant-en-klare oplossingen

NORRIQ heeft alle tools en gestandaardiseerde processen in huis om uw magazijn en logistiek efficiënter te beheren. Stroomlijn uw processen met onze klant-en-klare oplossingen en maak het verschil.

Krijg controle over uw voorraad en logistiek met een intelligente oplossing archive

Met een oplossing voor magazijnbeheer krijgt u een groot aantal functies die de workflows in het magazijn stroomlijnen en vereenvoudigen. Verhoog de nauwkeurigheid van de records, maak het picken eenvoudig en snel met handterminals en nog veel meer.

Lees meer chevron_right

Print rechtstreeks labels uit uw ERP-systeem business

Druk labels rechtstreeks af vanuit Dynamics 365 Business Central / NAV. Ontwerp razendsnel uw eigen labels, van eenvoudige adreslabels tot barcodelabels.

Lees meer chevron_right

Krijg diep inzicht in magazijn en logistiek met Business Intelligence pie_chart

Door gebruik te maken van de mogelijkheden in Business Intelligence en Analytics kunt u een diep inzicht krijgen in uw voorraad- en logistieke processen. Neem een betere beslissing op basis van inzicht.

Lees meer chevron_right

Efficiënte warehousing en logistiek: de weg naar een goed gerund bedrijf

Met het juiste beheer van uw magazijn en logistiek, kan het bedrijf de voorraadkosten verlagen zonder afbreuk te doen aan logistiek, kwaliteit en efficiëntie. Intelligent en geautomatiseerd voorraadbeheer creëert winst en een overzicht van de medewerkers, zodat de productiviteit hoger wordt en de foutenmarge kleiner. Een geïntegreerd opslag- en ERP-systeem vermindert ook de administratie en verhoogt het concurrentievermogen.

Boek een ontmoeting met een expert