Sneller, gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd

Snel up and running

Kiest u voor Microsoft Dynamics 356 in combinatie met NORRIQ Business Central Accelerator voor uw boekhouding? Dan kiest u niet alleen voor een aantal vooraf bepaalde database settings, maar ook voor een reeks van standaard layout’s voor het maken van offertes, orders, facturen en aanmaningen. Op die manier kan u zo snel mogelijk aan de slag!

image

Optimaliseer uw boekhouding

In NORRIQ Business Central Accelerator zitten een aantal handige parameters om de verwerkingssnelheid te verhogen of om te vermijden dat de gebruiker fouten maakt. Bijvoorbeeld niet toestaan dat de prijs 0€ is, of het correct toepassen van specifieke vermeldingen rond BTW op de factuur, of het automatisch berekenen van de gestuctureerde boodschap zodat de verwerking van uw rekeninguittreksels sneller gaan via CODA, ...

image

Extra functionaliteit

Gebaseerd op onze jarenlange ervaring en feedback van onze klanten werden in Business Central Accelerator extra functionaliteit gebundeld om standaard Microsoft Dynamics 365 nog makkelijker en gebruiksvriendelijker te maken voor uw boekhouding.

Enkele voorbeelden: onbeperkt filteren op item property, het copieren van items, Intrastat op G/L accounts, een geautomatiseerde conversie van IBAN en SWIFT, het aanmaken van eenPro-forma factuur, Fiche 281.50 en 325.50, milieutaks van Bebat/Recubel, een overzicht van openstaande inkoop- en verkooporders, ...

image

Snellere maandafsluiting

Maandafsluiting. De drukste en meest stressvolle periode voor u als CFO én voor uw team.  Met Finance XL zal uw maandafsluiting niet alleen sneller en efficiënter verlopen, maar het automatiseren van een aantal handelingen zal ook het risico op fouten minimaliseren.

image

Wilt u vrijblijvend kennismaken?