Volg de verkoopontwikkeling in realtime

Met een Business Intelligence-oplossing vervangt u tijdrovende processen en spreadsheets door interactieve visualisaties gecombineerd tot één systeem dat voortdurend wordt bijgewerkt. Bijvoorbeeld het verkoopgedeelte waar u de ontwikkeling ziet in relatie tot budget, verkoop per. verkoper / klant, orderintake etc. U krijgt nieuwe klanten- / goederenstatistieken en tegelijkertijd krijgen de verkopers één algemeen overzicht, zodat zij hun inspanningen beter kunnen prioriteren.

Ervaar echt overzicht van uw verkopen

image

Geef de financiële afdeling een upgrade

Met de juiste Business Intelligence-oplossing neemt u aan het eind van de maand afscheid van de klassieke, grote hoeveelheid handmatig werk. Een paar klikken en u hebt de rapporten en analyses gegenereerd die u nodig hebt. En u hoeft niet te wachten tot het einde van de maand, maar u kunt zaken als de resultatenrekening, de balans en de debit maturity-lijsten dagelijks volgen.

Ervaar een echt overzicht op je financiën

 

image

Optimaliseer voorraad en logistiek

Een goede Business Intelligence-oplossing kan veel meer dan de meeste mensen denken. Met dynamische klant- en grondstoffenstatistieken en een overzicht van verkoopsnelheid en voorraadwaarde versterkt u uw bezettingsgraad en verhoogt u de leverbetrouwbaarheid. En stel je voor wat een veel scherper dispositieoverzicht betekent voor de logistiek en bijvoorbeeld. product verbeteringen?

Ervaar een echt overzicht van uw magazijn

image

Klaar om uw gegevens te vertalen naar bruikbare inzichten?

Boek een gratis en vrijblijvende inspiratievergadering met een van onze Business Intelligence-consultants.

Ja, bedankt, alles begint bij een goed gesprek.

Hoe krijg je een overzicht?

Ontvang een gratis inspiratiemeeting