De bestellingen worden rechtstreeks naar de handscanners verzonden, dus er is een grote zekerheid dat de magazijnmedewerkers de juiste goederen kiezen. Aldus worden fouten tot een absoluut minimum beperkt. Tegelijkertijd verzekeren de scanners ons een realtime beeld van de inventaris.

Bue Aun
Weber-Stephen Nordic
Weber Logo

Een magazijn, vier accounts

Het magazijn levert goederen aan de EU-landen Denemarken, Zweden en Finland. Maar ook naar Noorwegen, dat zich buiten de EU bevindt en dat daarom als een douaneaccount moet worden behandeld. Dankzij N-owm is het gemakkelijk om de benodigdheden en logistiek bij te houden. Alle goederen worden verwerkt in één account, die op zijn beurt is geïntegreerd in vier landspecifieke accounts. Het bedrijfssysteem, dat de complexe taak afhandelt, is Microsoft Dynamics NAV met ong. 40 gebruikers, afgestemd op de behoeften van het internationale bedrijfsleven.

Feiten over de oplossing

  • Volledig geïntegreerde ERP-oplossing.
  • Microsoft Dynamics NAV met ca. 40 gebruikers.
  • Betalingsbeheer EDI
  • Geavanceerde N-owm incl. handterminals voor meer dan 30 gebruikers.
  • De handterminals zijn Symbol MC701 tot 7 antennes verdeeld in ca. 6500 m2.
Weber Productiehuis

Wilt u meer weten over hoe u groei met ERP kunt genereren?

Neem voorsprong op concurrenten met geautomatiseerde, coherente en intelligente processen. ERP verzamelt alle bedrijfsprocessen en tilt uw bedrijf naar een nieuw niveau, maar het maakt niet uit welke partner u kiest. NORRIQ is een van de zwaarste consultants binnen het volledige Dynamics 365-spectrum en we staan klaar om u te helpen met uw volgende stap.

Lees meer over ERP