Het Microsoft-pakket: een totaaloplossing

UPDATE JULI 2023 - Er zijn meerdere redenen waarom Business Central een absolute must is om het meeste uit uw bedrijfsprocessen te halen. Één hiervan is ongetwijfeld de eenvoudige integratie met andere producten en software uit het Microsoft-portfolio.

Kiezen voor een ERP die langs én met uw andere bedrijfsoplossingen werkt, dat is kiezen voor eenvoud, efficiëntie en resultaat.

Waarom Business Central?

De Cloud, altijd én overal

Wenst u altijd en overal toegang hebben tot uw data en activiteiten? Dan past Dynamics 365 Business Central helemaal in het plaatje. Met deze ERP-oplossing bereikt u uw volledig zakelijk potentieel. Dit alles met toegang tot uw data van waar ook ter wereld. Het enige wat u, dankzij deze Cloud-based oplossing nodig hebt, is een internetconnectie. Zo heeft u een real-time overzicht en bovendien geen nood meer aan on-premise structuren en handmatige updates.

Uw bedrijf is constant in beweging, inclusief uw data. Dankzij Dynamics Business Central centraliseert u uw data in de Cloud. Zo hebben uw werknemers steeds up-to-date en accurate informatie ter beschikking. Het resultaat? Een verhoogde productiviteit en efficiëntere werkprocessen, van budgettering en planning, tot de uitvoering en opvolging van dagdagelijkse taken en projecten.

Eenvoudige integratie met andere Microsoft-oplossingen

Constant van applicatie verwisselen of tussen vensters navigeren? Het is onnodig tijdverlies. Tijd die u kan recupereren door Business Central en Office 365 met elkaar te integreren. Integratie maakt het mogelijk om uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen, vereenvoudigen, en uw efficiëntie aanzienlijk te verhogen. 

Dynamics 365 Business Central is ontworpen om naadloos te integreren met andere Microsoft-toepassingen en productsuites. Bovendien is Business Central reeds voorzien van ingebouwde Microsoft Power BI-dashboards. U kunt ook apps of extensies downloaden en integreren van bijna 2000 opties in de Microsoft AppSource.

 

Eenvoudig integreren met:

Word

Dankzij deze integratie krijgt u meer opties voor gegevensopmaak naast diegene die beschikbaar zijn in Business Central. Documenten zoals facturen, bestelbonnen en meer, kan u eenvoudig exporteren naar Word. U kan ze opmaken en opgemaakt naar klanten versturen.

Excel

Geniet van de Excel-functionaliteit om uw financiële gegevens te ordenen. Zo kan u transacties naar Excel exporteren en de filter-, sorteer-, diagram- en grafische functies toepassen. Een handige en gebruiksvriendelijke manier om inzicht te krijgen in uw gegevens. U kan zelfs data uit Business Central rechtstreeks wijzigen vanuit uw Excel applicatie.

SharePoint

Ook SharePoint kan u integreren met Business Central. Dit biedt de mogelijkheid om bestanden te delen tussen werknemers over verschillende departementen heen. Het grootste voordeel? Het laat toe bestanden op te slaan buiten uw ERP-systeem. Hierdoor bespaart u opslagcapaciteit en kan u uw gegevens toch op een gedeelde locatie veilig opslaan.   

OneNote

Synchroniseer uw notities vanuit Dynamics 365 Business Central naar OneNote. Hoe? U kan gewoonweg uw bestanden naar een OneNote-notitie slepen en neer zetten. Het voordeel is dat u uw persoonlijke notities kan koppelen. Zo maakt u uw digitale notities toegankelijk voor andere mensen binnen uw onderneming.

Outlook

Outlook, bevat twee Business Central-integratietoepassingen:

Contact Insights: wanneer u een mail ontvangt, herkent de integratie, de in Business Central toegewezen relatie van deze afzender, zoals leverancier of klant. U kan ook rechtstreeks alle informatie van deze afzender ophalen. Afhankelijk van de relatie kan u ook acties uitvoeren, zoals het opmaken van offertes en het opmaken van verkoopovereenkomsten op basis van agenda invites zonder uw mail-applicatie te verlaten.

Document View: u krijgt toegang tot documenten uit uw Business Central applicatie waarnaar in een email wordt verwezen. Zo, wordt bijvoorbeeld het documentnummer herkent en kan u dit specifieke document automatisch ophalen in Outlook. Zelfs wijzigingen doorvoeren is mogelijk. Kortom, kan u vanuit uw emailapplicatie heel wat taken verrichten zonder van venster te wisselen.   

Dankzij een integratie tussen Business Central en andere Microsoft-producten, worden uw mogelijkheden eindeloos. U krijgt niet alleen diepgaand inzicht in al uw bedrijfsgegevens, maar verhoogt uw gebruiksgemak. Vergroot de voordelen van het werken met een ERP-systeem en rust uw bedrijf helemaal uit met het Microsoft-totaalplaatje!

Meer info over het Microsoft pakket?