Anthony Vangeel - Een boeiende carrière bij NORRIQ

Ontmoet Anthony Vangeel, een gewaardeerde professional bij NORRIQ met meer dan 4 jaar ervaring in verschillende rollen binnen het bedrijf. Lees meer over zijn ervaringen bij NORRIQ!

Anthony werkt momenteel als Business Functioneel Analyst en Product Owner, waarbij hij zich richt op het begrijpen van zakelijke behoeften en het aansturen van passende oplossingen. In dit interview deelt Anthony zijn persoonlijke groeipad bij NORRIQ, zijn uitdagingen en wat hij zo waardevol vindt aan zijn werk. Benieuwd naar zijn inzichten en ervaringen? Lees verder. 

Dag Anthony! Stel jezelf even voor. 

Ik ben Anthony Vangeel, en ik werk al bijna 4 jaar bij NORRIQ als Business Functioneel Analist en Product Owner.  

Is dit de baan waarmee je 4 jaar geleden begon? 

Nee, het is organisch gegroeid. Ik begon als Business Consultant en werd geleidelijk betrokken bij projecten. Uiteindelijk rolde ik in de rol van Functioneel Analist en Product Owner. Het grote verschil tussen een Business Analist en Functioneel Analist is dat de eerste meer kijkt naar algemene bedrijfsbehoeften en de laatste zich richt op softwareoplossingen. 

Wat vind je leuk aan je job bij NORRIQ? 

Ik vind veel afwisseling in mijn taken erg leuk. Elk project is anders, en ik werk met diverse klanten, wat het boeiend maakt. De andere grote vreugde is het begeleiden van nieuwe collega's. Het is fantastisch om ze uit hun comfortzone te duwen en te zien hoe ze groeien Het brengt ook mij uit mijn comfortzone en laat me nieuwe dingen leren. 

Wat was de belangrijkste reden om te starten bij NORRIQ, wat trok je aan?  

De sfeer, de mentaliteit, de manier van interactie was oprecht en was over het algemeen gewoon heel aangenaam. Toen ik op sollicitatiegesprek kwam, werd ik onmiddellijk gechallenged en ik dacht “Ja, dat is wat ik moet hebben”. Ik heb een team nodig dat mee kritisch naar zaken kijkt en mensen challenget. Alsook de NORRIQ kantoren zijn ontzettend gezellig, daar staan pool-, pingpong- en kickertafels. Je ziet collega’s samen aan tafel eten tijdens de middag – een heel amicale sfeer! De puzzelstukjes vielen op zijn plaats. 

Hoe zie je je toekomst bij NORRIQ? 

Ik zie een toekomst waarin ik meer betrokken ben bij het leiden van het Membership-team en het Law Firm Accelerator aspect. Ook wil ik collega's blijven begeleiden en coachen. Er zijn veel uitdagingen en kansen die ik in de toekomst wil aangaan. 

Wat zou je zeggen tegen iemand die overweegt bij NORRIQ te komen werken? 

NORRIQ staat open voor dialoog en luistert naar jouw behoeften. Ze waarderen wat je bijdraagt en bieden ondersteuning als je vastloopt. Het is een bedrijf waar je wordt gehoord als individu, en dat is voor mij cruciaal. Mijn ervaring bij NORRIQ is zeer positief, en ik zie een mooie toekomst hier. 

 

Voor meer informatie over carrièremogelijkheden bij NORRIQ, bekijk onze vacatures hier! 

Ontdek onze vacatures