Digitale transformatie - waar is de waarde het grootst?

Digitale transformatie staat momenteel hoog op de agenda in veel uitvoerende kantoren, maar aan de slag gaan is een uitdaging. Bij NORRIQ hebben we onze ervaring in de gebieden die de grootste waarde te bieden verzameld.

Gelukkige werknemer

NORRIQ heeft veel verschillende bedrijven geholpen met digitale transformatie, zowel in België als de rest van de wereld, en onze ervaring is dat de waarde kan worden samengevat in vier gebieden:

1) Bouw betere klantenrelaties en boost uw sales

Digitalisering biedt enorme kansen voor het beheren en verbeteren van uw klantervaring. Ontdek de nieuwe mogelijkheden om met klanten te communiceren en creëer aangepaste marketing-, verkoop- en servicevaringen door middel van e-commerce, portals en door mobiliteit toegevoegde gegevens en informatie.

2) Stroomlijn en optimaliseer alle processen en de volledige value chain

Digitalisering van de gehele of een deel van de value chain vertegenwoordigt een groot potentieel in de meeste bedrijven. Door eindelijk te denken aan digitalisering en alle bedrijfsprocessen efficiënt, compleet, wendbaar en schaalbaar te maken, wordt het bedrijf efficiënter, winstgevender en beter beheerd.

3) Geef de medewerkers de beste voorwaarden om te presteren

Met nieuwe technologie geeft u de medewerkers de beste tools voor het creëren van optimale waarde voor het bedrijf. Met de nieuwste digitale hulpmiddelen in combinatie met b.v. mobiliteit zult u flexibelere, productievere en meer tevreden werknemers ervaren.

4) Transformeer de producten en diensten van het bedrijf en verhoog de waarde voor de klant

Door na te denken over digitalisering van uw producten en diensten, kunnen nieuwe marktkansen, innovatieve producten en ultieme klantervaringen worden gecreëerd. Sensoren, machine-to-machine communicatie en data-analyse zijn slechts enkele van de opties.

Heb je twijfels over je volgende stap?

Succes met digitale transformatie vereist moed, innovatie en een organisatie die klaar is voor verandering. Heb je twijfels over je volgende stap? Klik hier