NORRIQ verkoopt dochteronderneming Drink-IT aan Aptean

NORRIQ zal zich meer focussen op de gekende ecosystemen en investeren in verdere ontwikkeling en groei. De Drink-IT business wordt onderdeel van een wereldwijde onderneming die zich richt op het leveren van software oplossingen voor de voedsel en dranken industrie.

"We kondigen de verkoop van onze Drink-IT business aan Aptean aan", zegt NORRIQ CEO, Bo Martinsen. De Drink-IT business, die ERP-oplossingen op maat van de drankenindustrie levert, wordt onderdeel van een wereldwijd bedrijf dat zich richt op het leveren van softwareoplossingen voor de voedsel en dranken industrie – Aptean.

Het was geen gemakkelijke beslissing om afscheid te nemen van een sterk team van toegewijde collega's, maar we zijn ervan overtuigd dat dit de juiste stap is voor de Drink-IT business en voor alle medewerkers van Drink-IT. Met de wereldwijde aanwezigheid van Aptean, het aanvullende aanbod en de sterke technologische mogelijkheden zijn de omstandigheden optimaal om de ongelooflijke ontwikkeling die Drink-IT de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, voort te zetten.

Bo Martinsen: "Ik wil het Drink-IT team bedanken voor hun harde werk en toewijding. Hun bijdragen zijn van onschatbare waarde geweest. Een speciaal woord van dank aan Sarah Broux voor het jarenlang leiden van Drink-IT als managing director en haar 20 jaar bij NORRIQ.  Ook dank aan Inge Vroonen, onze Product Manager, die samen met Sarah het nieuwe Drink-IT heeft gebouwd.  Wij wensen hen en het hele Drink-IT team het allerbeste in hun toekomstige carrière."

Nieuwe ambities voor NORRIQ

NORRIQ heeft de afgelopen jaren een consistent sterke ontwikkeling doorgemaakt. Bo Martinsen stelt: "In de toekomst stellen we nog hogere ambities voor NORRIQ en onze meer dan 200 medewerkers." 

Met sterke competenties in ERP, CRM, PIM, Business Intelligence en e-commerce, een diepgaande branchekennis en getalenteerde medewerkers stelt NORRIQ bedrijven in staat hun volledige bedrijfspotentieel te realiseren met technologie en digitale oplossingen.

"We hebben al een sterke marktpositie in onze lokale markten in België en Denemarken. Met verhoogde investeringen in onze kernactiviteiten willen we onze positie nog meer versterken en tegelijkertijd ons unieke aanbod gebruiken voor internationale groei", legt Bo Martinsen uit en vervolgt: "Ik ben trots op de reis van Drink-IT en de erkenning dat Drink-IT nu onderdeel wordt van een wereldwijd bedrijf als Aptean. Het is de juiste weg voor zowel klanten als medewerkers. Dit is opnieuw een mijlpaal in de geschiedenis van NORRIQ en ik heb grote verwachtingen en ambities voor NORRIQ in de toekomst."

Over NORRIQ

NORRIQ is een advies- en technologiehuis dat in 2007 in Denemarken werd opgericht. Vandaag is het uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met 6 kantoren en klanten over de hele wereld. We hebben meer dan 200 vakkundige medewerkers in dienst, allen gedreven door een passie voor het realiseren van het bedrijfspotentieel door middel van technologie en digitale oplossingen.

Voor meer informatie over NORRIQ, bezoek www.norriq.com, www.norriq.dk of www.norriq.be.

Over Drink-IT

Drink-IT is een dochteronderneming van NORRIQ met hoofdkantoor in Tremelo, België. Drink-IT levert ERP-oplossingen op maat van brouwerijen, distilleerderijen, frisdrankproducenten en drankendistributeurs. De oplossing is geïmplementeerd door KMO's en internationale key accounts in meer dan 45 landen.
Bezoek www.drink-it.com voor meer informatie over Drink-IT.

Over Aptean

Aptean is een van 's werelds toonaangevende leveranciers van speciaal gebouwde, industriespecifieke software die producenten en distributeurs helpt hun bedrijf effectief te runnen en te laten groeien. Aptean heeft zijn hoofdkantoor in Alpharetta, Georgia, en kantoren in Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific. Ga voor meer informatie over Aptean naar www.aptean.com.