Slimme startups gebruiken intelligente systemen!

Zijn simpele taken plots een ingewikkeld web van to-do’s en data geworden dankzij de snelle groei van uw startup? Krijgt u plots te maken met onverwachte administratieve en financiële valkuilen... Dan heeft uw startup een alles-in-één oplossing nodig om al het bovenstaande te beheren.

Bent u een startende ondernemer? Dan weet u dat dromen werkelijkheid kunnen worden, soms sneller dan u verwacht. Wat begon als een kleine startup in uw garage of bureau werd aan een razend tempo een bruisend bedrijf in volle groei. Hierbij komen nieuwe medewerkers en processen kijken, maar ook heel wat uitdagingen. Uw eens zo eenvoudige financiën zijn een ingewikkeld web van gegevens geworden en u stoot plots op nog veel meer onverwachte administratieve valkuilen... Herkenbaar? Dan heeft uw startup een schaalbare oplossing nodig om al het bovenstaande te managen, en het liefst vandaag nog.

Waarom heeft zelfs de kleinste startup baat bij een alles-in-een-oplossing?

  • Helpt administratieve taken te vereenvoudigen
  • Eén eenvoudig toegankelijk platform dat alle bedrijfsprocessen van begin tot eind clustert
  • Helikopterview van KPI's en cashflow
  • Blijf focussen op wat belangrijk is, uw core business, het doel, de droom…

De meeste startups introduceren tools en software om bedrijfsprocessen soepel te laten verlopen, zonder op voorhand een goed doordacht plan of visie op tafel te leggen. Het resultaat? Veel tools zijn niet met elkaar verbonden, met als gevold dat hetgeen dat uw leven een stuk eenvoudiger moest maken, een nog grotere en ongeorganiseerde puinhoop heeft veroorzaakt door gebrek aan inzicht en interconnectiviteit.

Een alles-in-één oplossing verbindt alle facetten van uw bedrijf en lost dit probleem voor u op. Dit alles volgens een duidelijke strategie dat is afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. Wat nog belangrijker is, het doet dit over alle afdelingen heen, van uw verkoophelden tot uw financiële wonderen en uw operationele genieën. Beter nog, biedt zo’n oplossing de mogelijkheid om meet te groeien met uw bedrijf, van start tot finish.

NORRIQ Start2Scale (up)

NORRIQ Start2Scale is een eenvoudige oplossing die aan de behoeften van uw startup voldoet. Geef uw bedrijf een kickstart om snel te kunnen groeien zonder uw afdelingen of medewerkers te verstoren. Beter nog, NORRIQ Start2Scale stroomlijnt uw hele bedrijf. Deze oplossing op maat biedt alles wat u nodig heeft om op een gestructureerde maar eenvoudige manier uw processen bestand te maken tegen groei en zo dromen waar te maken.

Voor elke start-up

Voor de Start2Scale oplossing maakt het niet uit of je nog moet starten of al een tijdje een vaste waarde bent op de markt. Startup betekent voor ons groeien of willen groeien, want daar kunnen we zeker een toegevoegde waarde  voor uw bedrijf creëren. Start2Scale levert de juiste combinatie van tools en processen die uw bedrijf nodig heeft in het huidige stadium en zorgt er tegelijkertijd voor dat de oplossing klaar is om met u mee te groeien.

Vereenvoudig uw financieel plaatje

Met toegang tot moeiteloze analyse en geautomatiseerde rapporten verliest u nooit de belangrijkste cijfers uit het oog. Belangrijk voor u en uw investeerders, die op de hoogte willen gehouden worden. Maak indruk op hen met rapporten die duidelijk en eenvoudig te begrijpen zijn, met de focus op de essentie van uw financieel plaatje.

Team work makes the dream work

Breng iedereen in uw bedrijf op één lijn, of in dit geval, platform, en verhoog de efficiëntie tussen afdelingen met geautomatiseerde taken en workflows. Al het bovenstaande is geïntegreerd met de reeds bestaande Office 365-apps.

Op een roze wolk in de Cloud

Op een roze wolk, daar zit u zeker wanneer u begint te werken met  Cloud-oplossingen. Waarom? Omdat het eenvoudig, toegankelijk en bovendien volkomen veilig is. U hoeft niet te investeren in onveilige en onbetrouwbare hardware. Al uw gegevens zijn veilig en gesynchroniseerd met de Cloud.

Georganiseerd van A tot Z

Door uw gegevens op te slaan op een centraal platform, creëert u een goede basis en om uw groei te verzekeren. Uw gegevens zijn georganiseerd, gestructureerd en eenvoudig te analyseren, net als veel van uw processen. Alleen maar voordelen!

Focus op uw kernactiviteiten

Als startup wilt u niet urenlang bezig zijn met het afhandelen van facturen of het beheren van uw kosten. Nee, u wilt zeker weten dat uw idee, uw droom, uitgroeit tot iets dat zelfs u niet voor mogelijk had gehouden. Dromen zijn geen bedrog, zolang u zich kan focussen op uw core business en dankzij NORRIQ Start2Scale kan dat! Onze oplossing stroomlijnt uw processen en automatiseert taken die nu niet langer handmatige inspanningen vereisen.

Uw data kent geen geheimen meer voor u!

Data is de drijvende bron achter uw bedrijf en zeer waardevol wanneer er op een slimme manier mee wordt omgegaan. Met slim bedoelen we verankerd in een intelligent systeem dat u helpt alles te vinden wat u nodig heeft, en waarmee u zelfs struikelblokken en kansen kan identificeren. Dit alles is gebundeld in een gebruiksvriendelijk dashboard. Kortom, de ideale start om weloverwogen en gemotiveerde beslissingen te nemen.

Van start tot finish!

NORRIQ's Start2Scale is geen quick fix, ook al merkt u vrijwel onmiddellijk effect van bij de start van integratie. Start2Scale richt zich op ook op succes op lange termijn. Het is een intelligente oplossing die groeit wanneer u groeit. Ben u er klaar voor?

Contacteer onze experten