Aankomende evenementen

image

NORRIQ Membership Tribe

Ontdek tijdens de tweede editie van onze NORRIQ Membership Tribe hoe een geautomatiseerd stakeholderbeheer uw ledenorganisatie naar een hoger niveau kan tillen.

๐Ÿ“…  - 11 mei 2023   |   ๐Ÿ•™  - 12u00


> Meer info

Afgelopen evenementen

image

NORRIQ Field Service Inspiration Day

Ontdek tijdens de NORRIQ Field Service Inspiration Day hoe onze innovaties het Field Service landschap bepalen en luister naar tal van inspirerende succesverhalen.

image

NORRIQ Job Dag

Kom naar onze NORRIQ Job Dag, en ontdek wat het betekend om een NORRIQStar te worden.

image

NORRIQ Inner Circle: Uw Microsoft Ecosysteem

Een evenement die klanten van NORRIQ bij elkaar brengt, om de trends binnen in Microsoft en de gespreksonderwerpen die bedrijven bezighouden aan te pakken en bespreekbaar maken.

image

Webinar: Automatiseer uw ledenbeheer met Dynamics 365

Ontdek hoe u de kracht van Dynamics 365 kunt combineren met NORRIQ's ervaring.

๐Ÿ“…  - 26 april 2022   |   ๐Ÿ•™  - 10u00

On-demand >

image

Drink-IT Inspiration Day 2022

Tijdens de Drink-IT Inspiration Day 2022, krijgt u de kans om u te laten inspireren door onze consultants en ziet u uit eerste hand voorbeelden van hoe Drink-IT de drankenindustrie innoveert.

Ontdek hoe u verder kunt digitaliseren en optimaliseren via het Microsoft Power Platform (Power Apps, Power BI) - toegepast op diverse processen van productie tot logistiek, en algemene administratie.

Lees meer >

image

Membership Tribe

Tijdens de NORRIQ Membership Tribe zullen onze experts u inspireren aan de hand van interessante gesprekken en krijgt u de kans om te luisteren naar de verhalen en successen van onze klanten. 

 

๐Ÿ“…  - 22 november 2022   |   ๐Ÿ•™  - 10u00

>   Meer info

image

NORRIQ Inner Circle

NORRIQ host zijn 2de editie van de NORRIQ Inner Circle. Een evenement die klanten van NORRIQ bij elkaar brengt, om de trends binnen in Microsoft en de gespreksonderwerpen die bedrijven bezighouden aan te pakken en bespreekbaar maken.

 

>   Meer info