Ondersteuning account_circle

Vanaf het begin van je NORRIQ carrière kan je rekenen op onze steun! We zorgen ervoor dat je de juiste opleidingen krijgt en met een gerust hart kan beginnen aan jouw takenpakket. 

Plezier thumb_up

Bij NORRIQ staat 'Work hard – Play hard' centraal in onze dagdagelijkse activiteiten. We zorgen ervoor dat het team steeds mogelijkheden heeft om samen te komen – in real life of online – zodat we steeds samen plezier kunnen maken.

Personal Development

Persoonlijke groei zit uiteraard hoog op de prioriteitenlijst om een gezonde werkomgeving te creëren. Dankzij een individueel traject op maat van jouw noden, visie en toekomstplannen.

"We geloven dat ons succes begint bij tevreden werknemers en daarom maken we het een prioriteit om goed voor elkaar te zorgen. Als je op zoek bent naar een dynamische omgeving waar jouw waardevolle impact niet onopgemerkt zal blijven, dan ben je hier op de juiste plek!"

Jurgen Broos
General Manager NORRIQ Benelux

image

Creëer je toekomst met ons

Als NORRIQ-Star - ja, zo noemen we onszelf - kom je terecht in een wereldwijd team van proactieve, innovatiegedreven changemakers die jouw bijdrage waarderen en je groei ondersteunen.

Als je op zoek bent naar een dynamische omgeving waar jouw waardevolle impact niet onopgemerkt zal blijven, bekijk dan onze vacatures en sluit je aan bij onze wereldwijde familie.

Naar wie zijn wij op zoek? Wij zijn niet enkel op zoek naar technische/ICT profielen maar zijn ook zeker op zoek naar allerhande profielen zoals Economische, Marketing, Sales, TEW, ... Dus wees zeker niet verlegen om vrijblijvend te solliciteren!

Open sollicitatie

Verken alle vacatures

image

Wees jezelf. Creëer waarde

Wees jezelf. Dat is de eerste stap naar "NORRIQ-DNA"

Bij NORRIQ willen we dat je op je eigen unieke manier gedijt, dat je jezelf uitdrukt, en dat je meetelt voor wie je bent - we noemen dit het "NORRIQ-DNA", en het is de kern van alles wat we doen. Kom meer te weten over waarom we willen dat jij jezelf kunt zijn.

image

We weten hoe we plezier moeten maken

Van virtuele evenementen tot persoonlijke teambuildingactiviteiten: NORRIQ-stars hebben alle gelegenheid om samen te komen, zich deel van het team te voelen en deel te nemen aan activiteiten die bij hun behoeften, wensen en persoonlijkheden passen.

Neem contact op met HR

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde en toegewijde mensen die gepassioneerd zijn over wat ze doen!
Als u zich in deze beschrijving kunt herkennen, kunt u een spontane sollicitatie sturen naar onze HR-afdeling.

Stuur een e-mail naar HR