Optimaliseer uw productie met de extra functies van Manufacturing Accelerator

NORRIQ Manufacturing Accelerator voegt functionaliteit toe aan de standaard Microsoft Dynamics 365 Business Central manufacturing module. De oplossing is volledig geïntegreerd met de standaard processen. Het verhoogt niet alleen de gebruiksvriendelijkheid, uw productie-omgeving wordt ook efficiënter en beter gestroomlijnd!

Snel up and running

Indien u kiest voor Microsoft Dynamics 365 Business Central in combinatie met NORRIQ Manufacturing Accelerator voor uw productie-omgeving, dan kiest u niet alleen voor een aantal vooraf bepaalde database settings, maar ook voor een reeks van standaard layout’s voor het maken van offertes, orders, facturen en aanmaningen. Op die manier kan u zo snel mogelijk aan de slag!

 

image

Oplossing op maat, zonder maatwerk

Gebaseerd op onze jarenlange ervaring en feedback van onze klanten werden in Manufacturing Accelerator allerlei extra’s gebundeld die niet aangeboden worden in standaard Dynamics 365 Business Central maar die onmisbaar zijn voor elke productie-omgeving. Op die manier krijgt u een oplossing op maat, zonder maatwerk!

image

Gebruiksvriendelijk voor iedereen!

Een aantal standaard Business Central/NAV pagina’s werden gereorganiseerd om het voor uw als eind-gebruiker makkelijker en overzichtelijker te maken. Kleine aanpassingen maken soms een wereld van verschil.

 

image

Uitgebreide analyse- en rapportagemogelijkheden

NORRIQ Manufacturing Accelerator biedt u ook een uitgebreide Business Intelligence oplossing specifiek voor manufacturing bedrijven.

Lees meer over Business Intelligence

 

 

image

Waarom kiezen voor NORRIQ?

NORRIQ heeft jarenlange ervaring met productie bedrijven!

Lees de cases

Wilt u meer weten over de NORRIQ Manufacturing Accelerator?