Travel & Expense Management maakt het regelen van reizen eenvoudig

Moe van handmatige invoer, verkreukte kassabonnen en omslachtige goedkeuringen? Deze oplossing digitaliseert en stroomlijnt alle workflows.

Besparing van uw tijd thumb_up

Travel & Expense Management bespaart tijd op ieder niveau: voor de reizende medewerker die uitgaven en kilometers registreert, voor de afdeling die instaat voor de goedkeuring en ook op de financiële afdeling.

Oplossing die gebruikers geweldig zullen vinden favorite

Travel & Expense Management is de meest gebruiksvriendelijke oplossing op de markt. Gebruikers, goedkeurders en de financiële afdeling zullen een flexibele oplossing ervaren die het regelen van reizen eenvoudig en snel maakt.

Gebouwd voor uw ERP-systeem repeat

Voor wie Dynamics NAV / Dynamics 365 Business Central reeds gebruikt, is Travel & Expense Management volledig geïntegreerd in uw ERP-systeem. Dit betekent dat de oplossing eenvoudig en snel te gebruiken is en dat gegevens eenvoudig tussen de verschillende systemen kunnen worden gebruikt.

Wilt u meer weten?

Lees meer over de functies, de eenvoudige implementatie en het prijsmodel op de website van de oplossing:

travelandexpensemanagement.com

image

Slimme en gebruiksvriendelijk functies

Travel & Expense Management is eenvoudig te gebruiken en digitaliseert de hele reisregeling - van de registratie van rijgegevens via de online app tot goedkeuring en archivering.

Rekeningen via foto phone_iphone

Uw werknemers maken eenvoudigweg een foto van de bonnen met hun telefoon en vullen vervolgens een formulier in de app in. Nadien is de rekening zichtbaar op het online goedkeuringsportaal.

Registratie wanneer het u past bubble_chart

Het is ook mogelijk om een foto van de bon te maken en de registratie op de pc thuis of op kantoor te voltooien.

Afbeelding wacht op kaarttransactie credit_card

De afbeelding van de bon wordt opgeslagen in het systeemarchief totdat de creditcardtransactie in de app wordt goedgekeurd en dan zullen de bon en kaarttransactie op elkaar worden afgestemd.

Makkelijke kilometer registratie mood

Travel & Expense Management vervangt de traditionele rijregeling en registreert rechtstreeks de kilometers in de app. Daarna is de ingegeven rit ook klaar voor goedkeuring op het online platform.

Goedkeuring via online platform tap_and_play

Nadat een bon of rit voor goedkeuring is ingediend, wordt de verantwoordelijke op de hoogte gebracht en kan deze nu eenvoudig goedkeuren.

Flexibele goedkeuring check

U kunt bonnen eenvoudig goedkeuren en dat waar u maar wilt - het platform is te bereiken via pc, tablet of telefoon.

PDF-ontvangstbewijs description

Als u een ontvangstbewijs per e-mail in PDF-formaat ontvangt, kunt u deze rechtstreeks vanuit de e-mail in de app opslaan.

Klaar voor de administratie business

Zodra een uitgave is goedgekeurd, kan deze worden ingevoerd in Microsoft Dynamics NAV / Dynamics 365 Business Central.

Uitgaven rechtstreeks naar klant settings

Uitgaven kunnen worden gekoppeld aan een klant (in Dynamics 365 Business Central) zodat ze kunnen worden opgevraagd in de klant-accounts en eventueel worden gefactureerd aan de eindklant.

Digitaal archief archive

Travel & Expense Management maakt het gemakkelijk om documenten op te halen aangezien deze worden opgeslagen in het digitale archief.