NORRIQ cares about West-Flanders!

Binnenkort opent NORRIQ Benelux de deuren in Waregem. De derde uitvalsbasis in België en een gloednieuwe hub, van waaruit het IT- en ander talent van NORRIQ aan de slag kan. Een nieuwe mijlpaal in ons bestaan.

NORRIQ cares about Waregem post

Aantrekken van nieuw talent!

Met vestigingen in Tremelo en Lummen zijn we al goed vertegenwoordigd op de Belgische markt, maar toch biedt de nieuwe vestiging heel wat opportuniteiten. “Talent aantrekken is in onze sector ontzettend belangrijk”, geeft Jurgen Broos, de General Manager van NORRIQ Benelux ons mee. “Door te kiezen voor een nieuwe hub in West-Vlaanderen boren we een nieuwe pool aan talent aan en kunnen we medewerkers ook dichter bij huis aan de slag laten gaan, in comfortabele omstandigheden. Een noodzakelijke stap in een tijd waarin talent schaars is en we met heel wat andere spelers op de markt strijden om de witte merels. Met dit nieuwe kantoor, zijn we ervan overtuigd weer een stapje voor te hebben op de concurrentie, vooral omdat medewerkers bij NORRIQ sowieso alle kansen krijgen om zich te ontplooien.”

 

Bekijk hier onze openstaande vacatures!

Dichter bij de klant

Maar niet enkel voor medewerkers biedt het nieuwe kantoor opportuniteiten. “We tellen een heel aantal klanten in West- en Oost-Vlaanderen en ook voor deze klanten is Waregem een stuk vlotter bereikbaar. Zo staan we nog dichter bij onze klanten, wat voor een nieuwe dynamiek en nog meer betrokkenheid zorgt. Bovendien kunnen we nu in deze regio net iets makkelijk prospecteren, waardoor onze groei versneld wordt”, besluit Jurgen.

 

Meer weten over onze nieuwe vestiging?

​Meer weten over onze nieuwe vestiging, solliciteren of meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op en we vertellen je er met plezier meer over.

 

Contacteer ons!