Succesvolle E-Commerce begint met het ERP-systeem

Succes met e-commerce, dat begint bij uw ERP-systeem. Trap niet in de val om voor één standaard e-commerce oplossing te kiezen die u met interfaces met uw ERP-oplossing verbindt. Intelligente e-commerce vereist echte integratie.

Succesvol zijn met e-commerce stelt hoge eisen aan uw online platform. Het moet in staat zijn om u sterk te positioneren in uw online markt, uw online verkoop te perfectioneren en de optimale klantervaring in de webshop aan te bieden. Maar om het volledige potentieel van e-commerce te benutten, moet uw webshop met uw ERP-systeem samenwerken. Met echte integratie kunt u de aanwezige resources gebruiken om uw bedrijf te laten groeien, in plaats van gegevens in meerdere systemen te beheren. Bovendien benut u zo alle mogelijkheden tot data-integratie.

Selecteer integratie - geen interfaces

Het kan verleidelijk zijn voor een bedrijf om één ​​van de vele standaard e-commerce oplossingen op de markt te kiezen en deze met zogenaamde interfaces op het ERP-systeem van het bedrijf aan te sluiten. Het alternatief is om te kiezen voor een e-commerce oplossing met een diepe ERP-integratie, die grote voordelen biedt voor bedrijven met online ambities. ERP-integratie is belangrijk omdat uw webshop geen bestellingen, voorraadstatus of prijzen en productinformatie kan berekenen.

Door de webshop te integreren met uw ERP-processen, kunt u prijzen en kortingen in het ERP-systeem beheren, waardoor u veel tijd bespaart omdat u geautomatiseerde processen voor bestellingen, voorraad, facturering en logistiek via webshops en ERP-systemen ontvangt. Als u ook zorgt voor integratie in een PIM-systeem, zorgt u ervoor dat alle productinformatie, zoals beschrijvingen, foto's en prijzen zijn altijd correct en worden bijgewerkt in de webshop. Deze update is cruciaal voor u om de optimale klantervaring te bieden.

Kies een partner met technologisch inzicht

De technologie die achter het e-commerceplatform schuilt is essentieel. Bij NORRIQ krijgt u een geweldig ontwerp, maar we werken niet alleen met de top van de ijsberg. We hebben een diep en breed begrip van IT en we kennen Dynamics NAV / Dynamics 365 Business Central door en door. Heeft u niet enkel een prachtig uitstraling, maar ook een intelligente en tijdbesparende oplossing nodig, dan bent u bij NORRIQ aan het juiste adres.

image

Innovatie voor u met Dynamics NAV / Dynamics 365 Business Central

Als u al Dynamics NAV of Dynamics 365 Business Central gebruikt, hebt u een aanzienlijk voordeel. NORRIQ is een van de toonaangevende consultancykantoren op het vlak van  Microsoft Dynamics en we hebben e-commerce oplossingen geïntegreerd in het hart van Dynamics. De diepe integratie betekent dat u uw bestaande verkoop-, opslag- en factureringsprocessen gemakkelijk opnieuw kunt gebruiken en dat u uw gegevens maar in één systeem hoeft te onderhouden.

Geautomatiseerde bestellingen en klantspecifieke prijzen

Het betekent ook dat u al uw bedrijfsprocessen kunt automatiseren. Bestellingen vanuit de webshop worden automatisch overgebracht naar uw Dynamics NAV of Dynamics 365 Business Central, die vervolgens orderbevestiging, facturering, etc. vormt. Tegelijkertijd kan de webshop de gegevens gebruiken om de klanten te "herkennen" en zo klantspecifieke prijzen, kortingen en producten voorzien.

Klinkt dit als muziek in de oren? Vraag ons gerust om bijkomende info! 

Geïnteresseerd in echte integratie?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek