Microsoft Dynamics NAV in verandering: van Dynamics NAV naar Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics NAV in verandering: van Dynamics NAV naar Dynamics 365 Business Central

· ERP · 4 min leestijd

’s Werelds krachtigste bedrijfsoplossing, Microsoft Dynamics NAV, heeft de afgelopen jaren een grote transformatie ondergaan. Vanaf oktober 2018 werd Microsoft Dynamics NAV onderdeel van het platform Dynamics 365 en veranderde de naam in Dynamics 365 Business Central. Maar wat betekent de verandering eigenlijk en welke opties geeft het u?

9 goede redenen om BI te gebruiken

9 goede redenen om BI te gebruiken

· Business Intelligence · 6 min leestijd

Gegevens zijn de levensader van een onderneming. De zakelijke inzichten die erin vervat zitten, zijn goud waard voor bedrijven die zich willen onderscheiden van de concurrentie... mits de gegevens eenvoudig tot concrete inzichten kunnen worden verwerkt. Hieronder vindt u 9 goede redenen om hiervoor BI te gebruiken.

3 goede redenen waarom u met uw diensten op het terrein het verschil kan maken

3 goede redenen waarom u met uw diensten op het terrein het verschil kan maken

· Nieuws · 3 min leestijd

Nationale en internationale onderzoeken tonen aan dat klanten vandaag op zoek zijn naar snelle, simpele en efficiënte oplossingen die zo veel mogelijk zorgen wegnemen. Zowel op productniveau als op dienstverlening. In die mate dat 50% van de klanten afhaakt als ze niet snel een antwoord krijgen op hun vraag. Bij storingen, verwacht haast 90% van de klanten dat de technieker bij aankomst volledig op de hoogte is van de historiek. Daarom - en niet enkel daarom - worden diensten op het terrein steeds belangrijker. NORRIQ kan uw onderneming helpen met het stroomlijnen, integreren en automatiseren van diensten op het terrein. 

B-CLOSE heeft dat goed begrepen. De Belgische heftruckleverancier tekende in 5 jaar tijd een omzetstijging van 20 miljoen euro op dankzij de geautomatiseerde Field Service van NORRIQ.

8 takeaways from eXtreme 365 in Dubrovnik,  Microsofts leading Dynamics 365 community conference

8 takeaways from eXtreme 365 in Dubrovnik, Microsofts leading Dynamics 365 community conference

· Nieuws · 5 min leestijd

Last week, eXtreme365 took place in Dubrovnik. eXtreme365 is THE conference where the Dynamics 365 community gathers to transform with Microsoft. Of course we at NORRIQ sent our team business and tech experts to get a deep-dive insight on trends. Our General Manager Jurgen Broos, Operations Director CRM/BI Stijn Hannes, CRM Expert Wouter Madou and Technical Architect Kenny Vaes were present to stay on top of the fast pacing and evolving Dynamics world.

Welkom bij Dynamics 365 Business Central, de nieuwe versie van Microsoft Dynamics NAV

Welkom bij Dynamics 365 Business Central, de nieuwe versie van Microsoft Dynamics NAV

· Nieuws · 4 min leestijd

Microsoft lanceerde zopas een nieuwe versie van Microsoft Dynamics NAV: Microsoft Dynamics 365 Business Central. Dé cloudoplossing van Microsoft met behoudt van dezelfde functionaliteiten als Microsoft Dynamics NAV 2018.