chevron_right

Kies de gepaste ERP oplossing op basis van deze 9 selectiecriteria

Een onderneming die wilt groeien heeft alleen maar baat met de implementatie van een ERP-oplossing. Het selecteren van de juiste ERP voor uw bedrijf, met zoveel verschillende oplossingen op de markt is echter niet eenvoudig. In deze blog bespreken we 9 belangrijke selectiecriteria om te bepalen welke ERP-oplossing het beste is voor uw onderneming.

chevron_right

Werken met een ERP-consultant: de voordelen

Er zijn tal van ERP-oplossingen op de markt en het selecteren van de oplossing die aan uw behoeften voldoet, kan moeilijk zijn. Een overvloed aan technische termen, details, producten, modellen en add-on technologieën, maken het moeilijk om het bos nog door de bomen te zien. Dit is waar uw ERP-consultants als geroepen komen.

chevron_right

ERP-evaluatie in 6 stappen

Het implementeren van een ERP-oplossing is een intensief proces en een heuse investering. Een ERP-beoordeling of assesement helpt u bij dit proces en brengt uw specifieke behoeften, doelstellingen en mogelijke obstakels in kaart voor de start van het project.

chevron_right

Field Service Management uitgelegd

De Field Service industrie kan alleen maar voordeel halen uit het gebruik van Field Service Management (FSM) technologieën om processen te optimaliseren. Het biedt vele onmiddellijke en lange termijn voordelen, zoals een verbeterde klanttevredenheid, een snellere reactietijd en besparingen op tijd en middelen.

chevron_right

Field service in een notendop

Field service biedt veel mogelijkheden voor uw organisatie, maar deze activiteiten zijn niet de eenvoudigste om te stroomlijnen zonder de hulp van ERP. Voordat we kijken naar hoe we dit kunnen optimaliseren, duiken we in de definitie van field service.

chevron_right

Hoe technologie scale-ups helpt groeien

Start-ups en scale-ups willen groeien! The sky is the limit, maar uw grenzen rusten misschien al aan de horizon als u niet op de digitale trein springt met als eindstation volledig geautomatiseerde en gestroomlijnde processen.

chevron_right

Hoe automatisering u kostbare tijd bespaart

Besluitvormers rechtvaardigen workflow automatisering vaak als een tijdbesparende maatregel. Ja, het bespaart tijd, maar ook zo veel meer. Laten we eens kijken waarom automatisering u kan helpen tijd te besparen en wat de andere voordelen zijn.

chevron_right

Marketingautomatisering in een notendop: Voor- en nadelen

Wie denkt dat marketingautomatisering alleen maar tijdwinst oplevert, moet De definitie er toch nog maar eens even bijnemen. Gepersonaliseerde communicatie met klanten en betere lead nurturing… We kunnen nog wel even doorgaan over de voordelen van het integreren van marketingautomatisering in uw dagelijkse workflow.

chevron_right

Ga van leads naar leden

Dankzij leadgeneratie verkrijgt u de gegevens van mensen, zo kan u via verschillende kanalen met hen communiceren. Dit handmatig verwerken is bijna een onmogelijke taak – ontdek de oplossing!

chevron_right

Lidmaatschapsautomatisering, quick wins

Zijn simpele taken plots een ingewikkeld web van to-do’s en data geworden dankzij de snelle groei van uw startup? Krijgt u plots te maken met onverwachte administratieve en financiële valkuilen... Dan heeft uw startup een alles-in-één oplossing nodig om al het bovenstaande te beheren.

chevron_right

Slimme startups gebruiken intelligente systemen!

Zijn simpele taken plots een ingewikkeld web van to-do’s en data geworden dankzij de snelle groei van uw startup? Krijgt u plots te maken met onverwachte administratieve en financiële valkuilen... Dan heeft uw startup een alles-in-één oplossing nodig om al het bovenstaande te beheren.

chevron_right

Het Microsoft-pakket: een totaaloplossing

Er zijn meerdere redenen waarom Business Central een absolute must is om het meeste uit uw bedrijfsprocessen te halen. Één hiervan is ongetwijfeld de eenvoudige integratie met andere producten en software uit het Microsoft-portfolio.

chevron_right

Drie grootste ERP-oplossingen onder de loep

Een ERP- of Enterprise Resource Planning systeem gebruiken, heeft alleen maar voordelen voor uw bedrijf. Maar er valt een belangrijke keuze te maken aangezien er verschillende ERP-systemen bestaan waaruit u kan kiezen. Wij nemen de drie grootste Enterprise Resource Planning systemen onder de loep.

chevron_right

Het boekjaar afsluiten, minder druk dankzij Business Central

Het einde van het boekjaar is steeds een hectische periode voor de financiële afdeling van uw bedrijf. Zo probeert u tal van boekhoudprocedures te balanceren met de dagdagelijkse taken zoals de uitbetalingen van de lonen en het goedkeuren en inboeken van aankoopfacturen… Noem maar op. Het afsluiten van een boekhoudkundig jaar dus zo eenvoudig mogelijk houden, bespaart u een heleboel tijd, maar ook zorgen.

chevron_right

AI in field service: de ondersteuning van de toekomst

De field service van vandaag valt niet te vergelijken met die van een tiental jaar geleden. De digitalisatie zet zich voort in snel-tempo en de field service medewerker krijgt steeds meer en intelligentere tools ter beschikking. Het einde? Dat is nog lang niet in zicht. Ontdek alvast deze trends!

chevron_right

Een nieuw kantoor in Waregem

De NORRIQ Group opent een nieuw filiaal in België. Voor de nieuwe vestiging werd vol overtuiging gekozen voor Waregem, de ideale uitvalsbasis om de Oost- en West Vlaamse markt te bedienen. Naast de afdelingen in Tremelo en Lummen, is Waregem het derde kantoor dat we oprichtten in België. Sinds 22/01/2021 is het nieuwe kantoor officieel open voor de werknemers maar helaas zonder een spetterend feestje!

chevron_right

Van thuis uit werken wordt makkelijker met Microsoft Teams

De afgelopen maanden hebben heel wat mensen Mircosoft Teams leren kennen. Tijdens de lockdown(s) werd van thuis uit werken een verplichting voor velen, dit maakte het moeilijker om contact te houden met collega's en aan projecten te werken. Microsoft Teams is de oplossing om in contact te blijven met uw team dankzij de vele functies zoals bestandsopslag, chat functie en videoconferenties. En nu is er de volgende stap: volledige integratie met Business Central.

chevron_right

Vijf voordelen van Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central is het ERP-systeem om uw volledige bedrijf te runnen. Business Central stroomlijnt uw processen en maakt zakelijke beslissingen gemakkelijker! En er zijn nog voordelen wanneer u Business Central implementeert in uw bedrijf - ontdek de 5 belangrijkste voordelen in deze blog.

chevron_right

e-Commerce in Covid-19 tijden

Het belang van e-commerce werd zeer opvallend tijdens de corona-crisis. Waar voorheen e-commerce een trend was, is dit nu veranderd in een must-have. De behoefte aan een online winkel groeide net zo snel als de pandemie van Covid-19. Is uw bedrijf klaar voor deze online tool?

chevron_right

Uw verkoop optimaliseren met een CRM-oplossing!

Staat een meer gesegmenteerde verwerking van klanten en prospecten op uw agenda? Misschien samen met een geavanceerd accountbeheer, pipeline management en een sterkere samenwerking tussen uw verkoop en marketing? Laat NORRIQ u inspireren met de juiste CRM-oplossing.

chevron_right

Pieter-Jan Helsen: stagiair bij NORRIQ

Bij NORRIQ staat de deur steeds open voor studenten die hun stages willen lopen in de IT sector! Wij geven met veel plezier studenten de kans om te groeien, kennis op te doen en te proeven van het bedrijfsleven. Wat is hun mening over NORRIQ en leren ze ook effectief iets bij? Wel, we vroegen het Pieter-Jan, een stagiair die momenteel zijn stage bij NORRIQ aan het afronden is.

chevron_right

NORRIQ gaat ook vanop afstand voor u door het vuur

Het spreekt voor zich: ook bij NORRIQ kunnen we niet om Covid-19 realiteit heen. Sinds het aankondigen van de maatregelen van de overheid werken al onze medewerkers van thuis uit. Voor NORRIQ slechts een kleine aanpassing, want als voorloper in het werken vanop afstand, hadden we hier al heel wat ervaring mee. Onze medewerkers kunnen perfect thuiswerken en onze klanten blijven servicen op het niveau dat ze gewend zijn. Ook interne meetings ondervinden geen enkele hinder en gaan remote door.

chevron_right

Een interview met onze Care Consultant Robin

Goed een jaar werkt Robin nu in ons Care team, het moment om eens een kort gesprek te houden over zijn job en jobtevredenheid. Wij wierpen Robin enkel korte vragen voor de voeten. De conclusie? Als je fan bent van het credo “Work hard, play hard”, zit je bij NORRIQ op je plek.

chevron_right

NORRIQ cares about West-Flanders!

Binnenkort opent NORRIQ Benelux de deuren in Waregem. De derde uitvalsbasis in België en een gloednieuwe hub, van waaruit het IT- en ander talent van NORRIQ aan de slag kan. Een nieuwe mijlpaal in ons bestaan.

chevron_right

3 Tips om met PIM succes te creëren in de hele organisatie

Als u veel verschillende producten heeft of deze op vele kanalen op de markt brengt, is Product Informatie Management haas onmisbaar. De oplossing brengt alle productinformatie samen in één systeem. De voordelen voor de commerciële afdelingen zijn duidelijk, maar hoe creëer je succes met PIM in het hele bedrijf?

chevron_right

Uw webshop is te traag!

Snelheid op uw webshop is een cruciale concurrerende parameter. Als u denkt dat uw webshop sneller zou kunnen zijn, aarzel dan niet om er iets aan te doen. Klanten hebben geen tijd om te wachten op uw webshop om ze foto's, video's, varianten, prijzen etc. te laten zien. Hetzelfde geldt voor Google. Je wordt gestraft op de ranglijst als je webshop niet optimaal draait!